miksi second hand.

SECOND HAND TARJOAA MAHDOLLISUUDEN KULUTTAA EETTISESTI.

Second Hand tarjoaa mahdollisuuden kuluttaa eettisesti

Meidän tiimin intohimona on aina ollut vierailla vintage- ja second hand vaateliikkeissä, jotka mahdollistavat kierrätysmuodin valitsemisen. Kierrätetyn vaatteen ostaminen on paikka vähentää jätteen syntymistä.
Omasta tyylistä huolehtiminen on meille arkipäivää. Voit olla varma, että olet luonut itsellesi uniikin tyylin ostaessasi second handia. Hyvin huolletut käytetyt vaatteet ovat kestävimpiä vaatteita, mitä löytyy. Ne on nimittäin jo kerran tehty.

Käytetyn vaatteen ostaja voi luottaa siihen, että maksu kulkeutuu myyjälle, kuka oikeasti tarvitsee rahaa sen sijaan, että eurosi menisivät monikansalliselle pikamuodin tuottajalle.

Älä anna vallalla olevien trendien estää uusien vaatteiden ostamista

Kauniit vaatteet kohottavat itsetuntoa ja yleistä hyvinvointia. Second hand mahdollistaa luksustuotteiden hankkimisen kohtuulliseen hintaan. Uniikilla tyylillä jäät aina ihmisten mieliin.

Vaikka kyseessä on käytetty vaate, se ei ole likainen, raihnainen tai pois muodista. Kaikkea muuta! Second hand antaa vaatteille uuden elämän ja sinulle mahdollisuuden keksiä oma tyylisi uudelleen ja uudelleen - kestävästi ja edullisesti.
Kirkkokatu 27, 90100 Oulu
Y-tunnus: 2205258-1
karoliina@vausecondhand.fi
044 493 2423

Avoinna:
Ma-Pe 11-18 ja La 10-16

Toimitus- ja maksuehdot