meistä.

RAKASTAMME VAATTEITA.

Rakastamme vaatteita, mutta emme halua, että niitä tuotetaan määräänsä enempää. Arvostamme sitä, että vaatteista pidetään huolta ja niiden käyttöikä palvelee käyttäjäänsä mahdollisimman pitkään.

Haluamme tarjota oululaiselle kuluttajalle mahdollisuuden ostaa laadukkaita ja kuratoituja käytettyjä vaatteita sekä asusteita esteettisessä miljöössä.

Meille kauppa on muutakin kuin paikka, jonne mennään kuluttamaan rahaa. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämyksiä samalla, kun he parantavat omaa elämänlaatuaan uusilla ja upeilla merkkivaatteilla.

Second hand vaatteita kaikille

Meidän toiveemme on, että pystymme palvelemaan jokaista, kuka tulee liikkeeseen. Unelma-asiakkaamme on muotia rakastava ja laadukasta käytettyä vaatetta kunnioittava, joka etsii alati uusia mahdollisuuksia kehittää omaa tyyliään kestävää kulutusta kunnioittaen.

Mikä tekee meistä kaupungin parhaan second hand myymälän?

  • Asiakas pääsee kauniiseen ympäristöön tutustumaan rennosti hyväkuntoisiin käytettyihin vaatteisiin
  • Teemme myyjälle kaiken helpoksi höyryttämällä vaatteet ja lankkaamalla kengät ennen esillepanoa
  • Pyrimme hoitamaan tilityksen välittömästi, joten parhaassa tapauksessa saat rahat heti mukaan, ellemme sovi tapauskohtaisesta provisiomyynnistä
  • Kokemuksemme muodin ja vaateteollisuuden parissa huokuu jokaisessa kanssakäymisessä asiakkaidemme sekä myyjien välillä
Kirkkokatu 27, 90100 Oulu
Y-tunnus: 2205258-1
karoliina@vausecondhand.fi
044 493 2423

Avoinna:
Ma-Pe 11-18 ja La 10-16

Toimitus- ja maksuehdot